Mallorca, 18 de marzo, hablaremos de Irán y de por qué sorprende a l@s viajer@s. Entrada (virtual) libre

Història d’un abisme: representat? – Es Baluard Museu

 

  • Núria Marqués, Spleen de Teheran. Poesia en prosa, 2018 (detall de l’obra). Instal·lació. Conjunt de trenta impressions damunt paper. Dimensions variables. Edició: 1/3. Cortesia de l’artista. © de l’obra, Núria Marquès, 2020
  • Núria Marqués, Spleen de Teheran. Poesia en prosa, 2018 (detall de l’obra). Instal·lació. Conjunt de trenta impressions damunt paper. Dimensions variables. Edició: 1/3. Cortesia de l’artista. © de l’obra, Núria Marquès, 2020

Història d’un abisme: representat?

Jornada vinculada a l’exposició #NuriaMarquesEsBaluard

  • Dia: 18 de març de 2021
  • Horari: 18.00h – 20.30h
  • Espai: Aljub
  • Activitat gratuïta amb inscripció prèvia

Es Baluard Museu organitza una jornada al voltant de l’exposició «Spleen de Teheran. Poesia en prosa» amb un doble programa que inclou una videoconferència amb la politòloga Nazanin Armanian i una conversa a tres bandes entre l’escriptora Patricia Almarcegui, l’artista Núria Marquès i Nazanin Armanian com a moderadora.