Charla sobre Irán, organziada por  Viatges Independents      & Trekkings:XERRADA SOBRE IRANEl       proper dimarts 28 de gener a les 20 hores, Viatges Independents       & Trekkings amb la col.laboració de Turkish Airlines,       organitzem una nova xerrada sobre Iran i la seva realitat       actual.

Aquesta és la que us deviem a tots els que us vàreu quedar       fora de la que vàrem fer el passat mes de novembre i que es       va omplir tan ràpidament. Però, naturalment, també va       dirigida a tots els que teniu interès en conèixer millor aquest país,       potser perquè teniu intenció d’anar-hi o potser perquè ja hi heu anat i us       agradaria saber com està evolucionant.

 

Aquesta vegada també anirà a càrrec de Nazanin       Armanian, nascuda a Iran i resident a Espanya,       actualment a Barcelona, des del 1983. Llicenciada en Ciències polítiques,       és professora de la Universitat de Barcelona, escriu en els diaris       nacionals i és autora de 12 llibres sobre Iran.

Com sempre l’aforament és limitat, us agrairíem que ens confirméssiu la vostra assistència. ( bcn@viatgesindependents.cat o tel. 93 454 37 03) DATA : Dimarts 28 gener LLOC: Passeig de Gràcia 54 (cant. Aragó), 9a planta. Barcelona HORARI : De 20 h. a 21.30 h.  Ben cordialment, Joan Pla i Roca.
INDEPENDENTS &       TREKKINGS Gran Vía Corts Catalanes, 523 08011 BARCELONA E-mail:       bcn@viatgesindependents.cat Telf. : 93 454 37       03 / 02